Személyi edzés Dunakeszi

Személyi edzés

Miért is fontos kontroll alatt, személyi edző segítségével elkezdeni a testmozgást?!  Különböző célokkal kerestek meg minket, így nekünk is differenciált mozgásanyagot kell, hogy biztosítsunk nektek. Figyelembe vesszük a múltban történt sérüleseiteket, a jelenlegi egészségügyi állapototokat, valamint a jövőbeni céljaitokat.

Ezek számunkra kulcsfontosságú feladatok, hogy a ti segítségetekre lehessünk. Folyamatos továbbképzésekkel bővítjük ismereteink, így biztosan a legjobb kezekben lehettek.

Vegyél részt egy INGYENES állapotfelmérésen, ahol feltérképezzük a jelenlegi egészségi állapotod, és kezdhetjük is a Személyre Szabott Programot.

Miért mi? Mert nem vagyunk egy hagyományos edzőterem.

Hisszük, hogy a fitness, wellness, egészség mind létfontosságú, a test és lélek egyensúlyának megtartásához.
Mi akarjuk a sikered! Edzőink mindent megtesznek azért, hogy egy rugalmas személyre szabott programot alakítsanak ki, a munkád és szabadidődhöz mérten!

Mielőtt elkezdjük a személyre szabott program elkészítését, egy állapot felméréssel kezdjük a közös munkát. Ez segítséget nyújt nekünk abban, hogy felmérjük milyen szinten tudjuk végezni az edzéseket a maximális eredmény eléréséhez. Figyelembe vesszük a fizikai és egészségi állapotod és ezek csak egy része azoknak a fontos tényezőknek , amelyek meghatározzák programod elkészítését! Így gyorsan, és biztonságosan érheted el célod, egy optimális program keretén belül.

Üdvözlünk a FitPont Studióban!