NEHÉZSÉGI SZINT
1 ÓRA

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

A köredzés lényege, hogy minden izomcsoportot átmozgat, fejleszt a különböző állomásokon. Saját súllyal eszköz nélkül vagy sporteszközzel, erő- vagy kardió gyakorlatok váltakoztatása sokoldalúan fejleszti testet és az elmét.

NEHÉZSÉGI SZINT
1 ÓRA

PILATES

A Pilates gyakorlatok segítségével megnő az izmok és ízületek állóképessége, csökken a sérülékenységük, illetve egy esetleges sérülésnél gyorsabb a regenerálódás.

Mire jó?
A Pilates torna elsősorban a hát- és gerincpanaszok, reumatikus és ízületi betegségek esetén jelent hatékony segítséget, de rendszeres gyakorlással erős, szálkás izomzat is felépíthető a Pilates gyakorlatok alkalmazásával. A speciális feladatok révén a has-, fenék- és csípő tájék átformálható, feszessé tehető. A Pilates segít karcsúságunk megőrzésében és izomzatunk feszessé tételében, törzsizomzatunk stabilizálásában. Hatékonyan alkalmazható a pilates, derékfájás, csípő térd és más mozgásszervi betegségek esetén is ízületkímélő hatása miatt.

NEHÉZSÉGI SZINT
1 ÓRA

STRETCHING

Ezen az órán azon munkálkodunk, hogy az izmok rugalmasságát helyreállítsuk, és fejlesztésüket, valamint megőrzésüket elősegítsük. Egy merev, nem hajlékony test nem lehet igazán egészséges és szép. Ha a testünk hajlékonnyá válik, egész további életünkben képesek leszünk megőrizni ezt a rugalmasságot. Nem kell aggódnunk, hiszen a testnek még a legmakacsabb részei is jól reagálnak a találékony nyújtó gyakorlatokra. A STRETCHING órán végzett mozdulatok általános célja, hogy egészségesebbé, erősebbé, rugalmasabbá tegye az egész testet. A nyújtás helyreállítja az elnehezült testtartást, rugalmassá teszi a csontokat, hajlékonnyá az ízületeket.

NEHÉZSÉGI SZINT
20 PERC

SPEEDFITNESS

Ami eddig csak hosszú évekig tartó , kemény edzéssel volt lehetséges, az a speedfitnessel most rövid idő alatt elérhető. A sportolás legújabb dimenziójaként minden egyes izmot lényegesen rövidebb idő alatt, de sokkal intenzívebben mozgat át mint bármely más edzésforma.

EMS technológia:
Az EMS technológia ( Elektromos izomstimuláció) módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitáció nélkül leépülnek az izmok, ezért jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki, az EMS készülékek első generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, hanem a rehabilitációs sportok területén is széles körben elterjedt , mivel mellékhatások nélküli megoldást jelent egy sor mindannyiunk számára fontos cél eléréséhez. Az EMS készülék legújabb generációja így a speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be a munkába. A 20 percig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető anélkül, hogy az inakat, ízületeket megterhelné. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén. A speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat.

NEHÉZSÉGI SZINT
1 ÓRA

KORREKTÍV TRAINING

A korrektív training módszerével segítünk a helytelen munkavégzésből fakadó tartáshibák korrekciójában, a sérülések megelőzésében.

Edzőink

Pödör Melinda

Melinda

Heni

Heni

Csongor Nóri

Csongor Nóri

Szűcs Orsolya

Szűcs Orsolya