Masszázs

masszazs-dunakeszi

Juhász Éva vagyok gyógymasszőr

2011-ben EFEB Felnőttoktatási Központ keretében OKJ Gyógymasszőr tanfolyamot végeztem.
Ezen belül vizsgáztam frissítő kondicionáló Svéd masszázsból. Azóta is rendszeresen masszírozók és tovább képzem magam. Az elmúlt öt év alatt, úgy látom tevékenységem fontos célját elértem, – segíteni tudtam a fájdalmakon, frissebb lelki és testi állapotot idéztem elő a hozzám bizalommal forduló embertársaimnak. Mely igazolja, hogy a masszázs az ember életében jó közérzetet biztosít! A fitpont Stúdióban folyó munkának szeretném ha szerves része lenne a masszázs.

Végzettségem: Gyógymasszőr

Frissítő kondicionáló Svéd masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázs nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Hiszen az érintés életszükségletünk, ami biztonságérzetet, örömöt, önbizalmat, melegséget, energiát, erőt ad. Erősödik a szervezet védekező képessége, az immunrendszer, regenerálódik egész szervezetünkben.

– Enyhíti a stressz hatásait
– Jobb alvást biztosít
– Fokozza az izmok teljesítőképességét: A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességük javul.
– Ízületeket regenerál
– Fájdalomcsillapítást nyújt
– Megnyugtatja az idegeket
– Méregteleníti szervezetünket

A masszázs alkalmazható, testápolásnál, sportnál és elhízás esetén önálló kezelésként is. A masszázskezelés a testnek és a léleknek egyaránt felüdítést, gyógyulást nyújt.

Árak:

1   alkalom 30 perc 3200 Ft     60 perc  6000 Ft

5   alkalom 30 perc 14000 Ft   60 perc  27000 Ft

10 alkalom  30 perc 28000 Ft 60 perc  54000 Ft

Facebook