Árak/Akciók

Ami eddig csak hosszú évekig tartó , kemény edzéssel volt lehetséges, az a speedfitnessel most rövid idő alatt elérhető. A sportolás legújabb dimenziójaként minden egyes izmot lényegesen rövidebb idő alatt, de sokkal intenzívebben mozgat át mint bármely más edzésforma.

Higgyen a testének és tegyen egy próbát!

EMS technológia:
Az EMS technológia ( Elektromos izomstimuláció) módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitáció nélkül leépülnek az izmok, ezért jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki, az EMS készülékek első generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, hanem a rehabilitációs sportok területén is széles körben elterjedt , mivel mellékhatások nélküli megoldást jelent egy sor mindannyiunk számára fontos cél eléréséhez. Az EMS készülék legújabb generációja így a speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be a munkába. A 20 percig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető anélkül, hogy az inakat, ízületeket megterhelné. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén. A speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat.

A biztonságos rendkívül hatékony módszer eredményei már heti 2×20 perc edzésidővel rövidtávon is megmutatkoznak:

 • hatékony izomépítés
  zsírégetés, zsírszövetcsökkenés
  kötőszövetek vérellátottságának javulása
  cellulit tüneteinek csökkenése
  vér és ízületek kímélése
  sportolók teljesítményének fokozása
  deréktáji fájdalmak kezelése

A Speedfitness gép:
Az eredeti Speedfitness EMS készülék gyártója a német miha bodytec GmbH. Stúdiónkban csak ezzel a géppel dolgozunk. Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia a legmagasabb komforttal és optimális eredményekkel ötvözve. A laptop méretű vezérlő egységet bárhol fel lehet állítani, akár a gyártó által kifejlesztett, vagány mobil-szisztémával, akár az impozáns és stabil állvánnyal. A géphez és az edzéshez elegendő mindössze 2 nm és egy egész edzőtermi berendezés képességeivel felér. Átlátható, könnyen kezelhető menürendszere biztosítja, hogy felhasználójának és üzemeltetőjének különösen kényelmes legyen az edzés elsajátítása és gyakorlása.

Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani külön-külön minden testrészre. Az edzés során akár 8 izomcsoportot képes megdolgoztatni egyszerre, de külön izomcsoportok erősítésére, regenerációjára is alkalmazható.

Chip kártya rendszer:
A beépített Chipkártya leolvasó rendszer lehetővé teszi, hogy a személyes beállításokat lementsük, a következő edzésen pedig egy gombnyomással ismét vissza nézzük azokat. Így garantálja a Speedfitness, hogy személyre szabott edzést ott folytathatod, ahol utolsó alkalommal abbahagytad.

Az edzéseket tartja

Melinda

Gerinctorna, Speedfitness, Funkcionális tréning

Judit

TRX, Funkcionális tréning, SpeedFitness

Facebook